Skip to content

Kom jij bij Dak Profijt stage lopen?

Welkom bij Dak Profijt, dé plek waar jouw stage een duurzame impact kan maken! Ontdek hoe je bij ons kunt bijdragen aan een groenere toekomst terwijl je jouw vaardigheden en kennis naar nieuwe hoogten tilt.

Leer meer over onze missie, cultuur en de mogelijkheden die op jou wachten. Word onderdeel van ons team en laat de zon schijnen op jouw stage-avontuur bij Dak Profijt .

Waarom zou je bij ons stage lopen?

Bij Dak Profijt krijg je als stagiair de kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld, te leren van experts, hands-on ervaring op te doen, innovatief te zijn, deel uit te maken van een vriendelijke cultuur, waardevolle contacten te leggen en je cv te versterken.

Kortom, een stage bij ons opent de deur naar groei, impact en inspiratie.

Ervaringen van onze vorige Stagiaires

Stage lopen bij Dak Profijt Zonnepanelen was een ongelooflijke ervaring! Ik kreeg de kans om mijn passie voor duurzame energie om te zetten in concrete actie.

Het team was zeer ondersteunend en gaf me de ruimte om mijn ideeën te delen en bij te dragen aan echte projecten. Deze stage heeft mijn carrière echt een vliegende start gegeven en ik voel me trots dat ik heb kunnen bijdragen aan een groenere toekomst.

Denise Janssen (MBO - Utrecht)

Vacatures

Bunnik

Front-office medewerkerBunnik, Utrecht, Nederland
Junior accountmanagerBunnik, Utrecht, Nederland
Medewerker debiteurenBunnik, Utrecht, Nederland
Online marketeerBunnik, Utrecht, Nederland