Overslaan naar content

Onze cultuur en hoe we samenwerken

Bij Dak Profijt ademen we een informele cultuur, waarbij de deuren altijd openstaan voor een praatje.

We zijn zo gepassioneerd over ons werk dat we er graag over vertellen. Dus aarzel niet om vragen te stellen als je meer wilt weten!

Professionaliteit en trots

We realiseren ons hoe cruciaal ons werk is. Duidelijke afspraken, elkaar aanspreken op het nakomen ervan en verantwoordelijkheid nemen, behoren tot onze werkwijze. We waarderen het als medewerkers verbeterpunten signaleren en actie ondernemen. Hier bieden we ruimte voor, en dat maakt ons trots.

We voelen ons diep verbonden met onze missie: samen met onze klanten zorgen voor een duurzamere toekomst. Ongeacht je rol binnen Dak Profijt draag je bij aan ons gezamenlijke doel.

Typisch Dak Profijt

Wat het werken bij Dak Profijt bijzonder maakt? Voor ons is het volkomen normaal om even bij elkaar binnen te lopen. We gaan op een informele manier met elkaar om en zetten ons elke dag met passie in voor ons werk en voor elkaar. Samenwerken betekent ook plezier hebben, zonder afbreuk te doen aan onze professionaliteit.

Tussen collega's kunnen vriendschappen ontstaan die een leven lang meegaan, ook buiten werktijd. Het zit in onze bedrijfscultuur.

Wil jij deel uitmaken van onze cultuur? Kijk dan welke vacature bij jou past.

Voel jij dat sprankje magie dat wij nog missen in ons team? Waag de sprong en stuur je bruisende motivatie en cv naar vacature@dakprofijt.nl.

Laat jezelf stralen!

Melanie Luttmer Recruiter

Vacatures