Skip to content

Gesolliciteerd? Dit kun je verwachten

Wat leuk dat je interesse hebt in een baan bij Dak Profijt ! Als je bij ons solliciteert, kun je onderstaande stappen verwachten.

Hoe wij te werk gaan?

Je solliciteert

Wanneer je via de website solliciteert op een functie, ontvang je automatisch een bevestiging dat we je gegevens in goede orde hebben ontvangen.

Beoordeling van je gegevens

Je CV en je motivatie worden als eerste beoordeeld door onze recruiter bij Dak Profijt. Voldoe je aan de belangrijkste functie-eisen? Dan worden je gegevens doorgestuurd naar de manager voor een review.

Kennismaking

Je ontvangt een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek. Bij het merendeel van de vacatures bestaat deze ronde uit twee gesprekken, eventueel aangevuld met een assessment.

Contractaanbieding

Geweldig, je hebt alle stappen succesvol doorlopen! We doen je een aanbieding die bij de functie en bij jouw wensen past. Deze aanbieding ontvang je schriftelijk en nu ligt de beslissing niet meer bij ons maar bij jou.

Gefeliciteerd, je hebt een nieuwe baan! We zijn blij dat we je binnenkort als collega kunnen begroeten. Je contract wordt opgesteld en je ontvangt alle informatie die je nodig hebt voor een succesvolle start in je functie.

Wat zeggen je collega's over het werken bij Dak Profijt

Lees wat onze enthousiaste medewerkers die dagelijks een steentje bijdragen aan ons succes te vertellen hebben.

 • Werken bij Dak Profijt is voor mij een ongelooflijke reis vol betekenis. Het is inspirerend om te zien hoe we dag in dag uit levens transformeren door zonnepanelen te leveren. Wat me het meest vervult, is dat ik met trots de belofte van een groenere toekomst voor onze klanten verkoop.

  James van der Boom

  Commercieel adviseur

 • Niks geeft me meer voldoening dan dagelijks mensen te helpen de overstap naar zonne-energie te maken. Bij Dak Profijt voel ik me echt betrokken bij het bouwen van een duurzamere toekomst, en ik ben trots deel uit te maken van een team dat altijd straalt, net als onze zonnepanelen.

  Sophia Janssen

  Front-Office

 • Als werkvoorbereider bij Dak Profijt ben ik de drijvende kracht achter het succes van onze duurzame projecten. Ik zorg ervoor dat alles tot in de puntjes is voorbereid, zodat onze teams efficiënt kunnen werken en onze klanten kunnen genieten van zonnepanelen die een verschil maken.

  Johan Winter

  Werkvoorbereider